Friday, September 6, 2013

www.shoxskove.com nike free run dfl118

http://www.shoxskove.com Hadde inngått en avtale med det fjerne Østen,billige nike shox, har de En Jiajun etterretningsorganisasjoner vært inne disse fortene og fort alle tegninger, planer utviklet etter krigen ble de ulike kampstyrker utført målrettet trening, skjedde det i fort og festning intern kampen er ekstremt glatt, okkuperte et Jiajun Special Forces soldater de ulike punktene Shumenshulu, ikke gi noen sjanse til å kjempe tilbake djevlene. Litt over to timer, ville den russiske Island, Sa Peini sydligste spissen av halvøya har falt inn i festningen En Jiajun grep, men dessverre ikke alle handlinger er vellykket, rett under den tiende Army spesialstyrker ledet av generalmajor Yi Qian de to lagene, etter erobringen av festningen nær byen to handlinger vil bli oppdaget av den japanske, da føre til harde kamper.

Ansvarlig for oppgaven med Vladivostok forsvar divisjon sjef for den japanske tempelet førtitre stillinger vil føle situasjonen er feil, ta kontakt med den russiske øya i sin nike shox fort, fort ingen frukt, det presserende mobilisering av tropper, prøver å gjenerobre den sørlige delen av fortet. Plutselige utbrudd av kampene er svært tragisk, men heldigvis er det nok av spesialstyrker soldater helikopter støtte, kamphelikoptre for å undertrykke den japanske kontring, mens transporthelikoptre er stadig transportere tropper til fortet, i en fastlåst situasjon over ti minutter senere, stormet flere fly angrep fly over. I angripe djevler og dukketeater statlige, plutselig fant himmelen vises fargerike, ekstremt strålende fyrverkeri, mørke nattehimmelen plutselig antente, viftet nike shox flammene bunter, falt ned fra himmelen.

I den skrikende,nike free, flammen innhyllet innenfor en radius på to hundre meter av den japanske fullt bli brann mennesker drept i den endeløse smerte. Beordret til å gjenerobre fortet djevler og dukketeater soldater ble redd dumt foran scenen, for å se esprit de corps fordi så positive litt foran fronten av angrepet, har resultatet viste seg å brann mennesker, og deretter vant den fantastiske lyden av brølet døde, ikke mer enn at folk føler seg frustrerte og hjelpeløse ting. De fleste djevler og dukketeater utvalgte, begynte å løpe, men i noen få minutter etter å ha blitt tvunget med pistol for å overvåke operasjoner team med brettet tilbake, men den mest verdifulle tid har gått tapt - En Jiajun spesialstyrker enhet av den japanske interiøret har blitt helt fjernet okkuperte fort og begynte å gi tunge våpen innenfor fort nådeløse kampen mot japanerne, den japanske se ting må ikke bli tvunget til å kaste et stykke Canhao lemlestet lik og den esprit de corps, flyktet fra byen festning.

相关的主题文章:

No comments:

Post a Comment